Toeristische info

Kunst en geschiedenis van ItaliŽ

De Italiaanse Keuken

 

 

Luchtvaart
Wagen huren
Luchthavens

 

 

Wie zijn wij?
 

CASA IN ITALIA (Bernard Huyvaert en Hilde Malfait) is gevestigd in België, in Oostende. Sinds 1999 verhuren we vakantiewoningen in Italië.


CASA IN ITALIA
Tarwestraat 74
8400 Oostende
bernard@casa-in-italia.com

+32+59+70 97 74

Bernard Huyvaert is geboren in 1951, en heeft een master klassieke filologie en wijsbegeerte.

Bij de verhuur beperken we ons tot de streken die we zelf grondig kennen: Toscane en Umbrië. CASA IN ITALIA biedt een ruim aanbod van vakantiehuizen aan, van eenvoudige appartementen tot luxueuze villa’s, op het platteland en in stad of dorp, met of zonder zwembad, voor elk wat wils. Alle woningen worden op regelmatige basis zelf bezocht, we verblijven immers 30 % van het jaar in Italië, de overige 70 % in België. Vraag naar ons advies: uw wensen gieten wij in vorm dank zij onze kennis van zowel de streek als de woningen!

Wij verhuren geen woningen voor langere periodes (verschillende maanden of jaren), wij bieden enkel vakantiewoningen aan die op wekelijkse basis, van zaterdag tot zaterdag, verhuurd worden.

CASA IN ITALIA is als toeristisch verhuurkantoor erkend door Toerisme Vlaanderen (vergunningsnummer 8289, ondernemingsnummer 0 872.096.217).

Onze verzekeraar is AXA Belgium (verzekering financieel onvermogen en verzekering burgerlijke beroepsaansprakelijkheid). AXA treedt eveneens op als borgsteller.

Homepage