Vakantiewoningen in Toscane of UmbriŽ

Ben je ooit eens naar UmbriŽ aan de Lago Trasimeno geweest?  Het meer ligt in het centrum van ItaliŽ.  UmbriŽ is de kleinste van de Italiaanse regioni; het ligt in de schaduw van zijn meer bekende buur, Toscane.  Men noemt UmbriŽ het groene hart van ItaliŽ.  Het heeft alles wat de toerist wenst: cultuur, gastronomie, wijn, stranden, natuur en zon.  De zone rond het Lago Trasimeno ligt in het Noorden van UmbriŽ en grenst dus aan Zuid-Toscane.  

Waar ligt UmbriŽ?
aar ligt UmbriŽ?

Lago Trasimeno ligt op 2 uur rijden van Rome, Siena en Florence.  Als je deze steden wil bezoeken, kan je geen betere plek uitkiezen.  Maar de Umbrische steden op zichzelf zijn de moeite waard.  Iedereen kent Perugia, Assisi, maar ben je ooit naar Cittŗ di Castello, Gubbio, Orvieto, Spello, Chiusi...  geweest?

Ga je graag 's morgens op uitstap, om 's namiddags een verfrissende duik te nemen in het meer of het zwembad?  Hou je van lekker eten, wijn, olijfolie, het strand, de zon en het water?  Hou je ervan te wandelen in een groene omgeving of te slenteren langs de Lago?  Als je bij ons huurt, krijg je ook een overzicht van de wandelroutes rond het Lago Trasimeno.

Wij hebben waar je op zoek naar bent.  Wij stellen voor: vakantiehuizen en appartementen in het hart van ItaliŽ.

De agenzia Prima verhuurt huizen en appartementen in UmbriŽ en Zuid-Toscane, aan de grens met UmbriŽ. Wij zijn gevestigd in Passignano sul Trasimeno.

 

Prima is misschien wel een klein agentschap, maar onze toegewijde staf stelt zich volledig ten dienste van onze veeleisende klanten.  
Ons aanbod is beperkt, zodat onze klanten, er zeker kunnen van zijn over het beste te beschikken.  Wij dringen erop aan onze prijzen te vergelijken met die van de onze concurrenten (op het Internet of daarbuiten).
Prijzen zijn matig.

Mede wegens het feit dat wij geen dure gedrukte brochures uitgeven, kunnen wij onze prijzen relatief laag gehouden.  

Prijzen zijn in EURO (Ä), voor 1 week, en van zaterdag tot zaterdag (aankomst zaterdagnamiddag, van 16.00 u. tot 20.00 u.,  vertrek zaterdagmorgen voor 10 u.)  

In onze prijzen zijn inbegrepen: elektriciteit, water, bad- en keukenlinnen, lakens.

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

Vermeld altijd duidelijk de periode, van zaterdag tot zaterdag, het aantal personen en de samenstelling van de groep (bijvoorbeeld: echtpaar met 2 kinderen, 2+2).

Vraag mij echter niet een volledig overzicht te geven van wat nog vrij is in een bepaalde periode.  Dit is een onbegonnen werk.  Geef enkele mogelijkheden op en dan antwoord ik zelf of de woning vrij is of niet.

Of telefonisch, met de fax: (+39) 333/4071121

Bernard Huyvaert
20 A Via Annibale Cartaginese
06069 Tuoro sul Trasimeno

Reis je in ItaliŽ graag met de trein?  Kijk hoe vlug je in Rome, Firenze... bent:

De site van de Italiaanse Spoorwegen: Italian Railway Guide

Ons aanbod: 

We hebben nog andere locaties, aan de zuidelijke kant van het meer, in Zuid-Toscane. Al deze woningen vind je in de omgeving van de middeleeuwse stadjes Paciano en Panicale en Chiusi. Je bent er op enkele km. van de autoweg Firenze-Roma.  

Hoe gaat zo'n reservering in zijn werk en wat zijn de huurvoorwaarden?

Meer vakantiehuizen in Toscane

Bezoek ook eens onze informatieve bladzijden Toscane/UmbriŽ