casa-in-umbria.com maakt deel uit van casa-in-italia.com en verhuurt vakantiewoningen in Umbrië

Ben je ooit eens naar UmbriŽ aan de Lago Trasimeno geweest?  Het meer ligt in het centrum van ItaliŽ.  UmbriŽ is de kleinste van de Italiaanse regioni (streken); het ligt in de schaduw van zijn meer bekende buur, Toscane.  Men noemt UmbriŽ het groene hart van ItaliŽ. Het heeft alles wat de toerist wenst: cultuur, gastronomie, wijn, stranden, natuur en zon.  De zone rond het Lago Trasimeno ligt in het Noorden van UmbriŽ en grenst dus aan Zuid-Toscane.  

Waar ligt UmbriŽ?
aar ligt UmbriŽ?

Lago Trasimeno ligt op 2 uur rijden van Rome, Siena en Florence.  Als je deze steden wil bezoeken, kan je geen betere plek uitkiezen.  Maar de Umbrische steden op zichzelf zijn de moeite waard.  Iedereen kent Perugia, Assisi, maar ben je ooit naar Cittŗ di Castello, Gubbio, Orvieto, Spello, Chiusi...  geweest?

Ga je graag 's morgens op uitstap, om 's namiddags een verfrissende duik te nemen in het meer of het zwembad?  Hou je van lekker eten, wijn, olijfolie, het strand, de zon en het water?  Hou je ervan te wandelen in een groene omgeving of te slenteren langs de Lago? 

Wij hebben waar je op zoek naar bent.  Wij stellen voor: vakantiehuizen en appartementen in het hart van ItaliŽ.

casa-in-umbria.com verhuurt huizen en appartementen in UmbriŽ en Zuid-Toscane, aan de grens met UmbriŽ.

Prijzen zijn in EURO (Ä), voor 1 week, en van zaterdag tot zaterdag (aankomst zaterdagnamiddag, van 16.00 u. tot 20.00 u.,  vertrek zaterdagmorgen voor 10 u.)  

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

Vermeld altijd duidelijk de periode, van zaterdag tot zaterdag, het aantal personen en de samenstelling van de groep (bijvoorbeeld: echtpaar met 2 kinderen, 2+2).

Of telefonisch: (+32) (0)59/709774 of  (+39) 333/4071121

Ons aanbod: 

Hoe gaat zo'n reservering in zijn werk en wat zijn de huurvoorwaarden?

Meer vakantiehuizen in Toscane

Bezoek ook eens onze informatieve bladzijden Toscane/UmbriŽ