Appartamento Passignano

In het historische centrum van Passignano ligt dit kleine, gezellige appartement, dat wij aan een budgetprijs kunnen aanbieden. Het ligt langs de lungolago. Als je de straat oversteekt, ben je aan het meer (Trasimeense Meer/Lago Trasimeno). Vóór het appartement ligt een tuin, waar je kunt buiten zitten. Je loopt via de venster-deur in je appartement.

Het strand ligt op 1 km. Je kunt er dus heen wandelen langs het meer.

Je kunt met je wagen tot bij het appartement rijden, maar je kunt hem daar niet laten staan: die plaats je dus op een openbare parking op in het overigens veilige Passignano.

De woning is echter gemakkelijk te bereiken als je met de trein komt, want het station ligt op 200 m. Je boekt bijvoorbeeld met Ryanair of een andere maatschappij, reis vanuit Pisa naar Passignano en je bent in 5 min. aan de woning en onze agence, die er net naast ligt.

Het appartement ligt op het gelijkvloers. Rechts op het gelijkvloers woont een koppel, dat de woning onderhoudt. Als de eigenaar zelf aanwezig is, woont hij op de 1e verdieping.

De woning bestaat uit:

 

 
Hoogseizoen
Middenseizoen
Laagseizoen

Appartamento Passignano

560 €
465 €
465 €

Extra (lakens en handdoeken, electriciteit, gas, water, eindreiniging): 1e week €50, vanaf de tweede week €25. Als je bijvoorbeeld 2 weken huurt, betaal je €75. Hiermee is dan ook alles betaald!

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage