Villa dei monti

De luxueuze villa La Pineta bevindt zich in de beboste heuvels rond het Lago Trasimeno. De ligging is ideaal voor mensen die dagreizen naar de steden van Toscanië en willen maken. De villa, ook het zwembad, is volledig onafhankelijk en wordt enkel gebruikt door onze gasten.

Afstanden:

Ter beschikking van onze gasten staat een enorme tuin, die verschillende hectaren beslaat. De bomen zorgen ervoor dat je altijd in de schaduw kunt zitten.

Er is een zwembad (8 x 5 m - maximumdiepte 2.3 m - open van 31/05 tot 30/09). In een kleine dependance (bijgebouwtje) van het zwembad kun je omkleden. Maar er is ook een toilet en zelfs een keukenhoek.

Een barbecue en broodoven staan ter beschikking. Er is een wasmachine en mogelijkheid tot strijken.

Je parkeert uiteraard binnen het (omheinde) terrein.

De totale woning beslaat 400 m2. Hoewel de villa één geheel is kun je het opsplitsen in 2 delen, zodat twee families wat privacy kunnen hebben tegenover elkaar.

Benedenverdieping: woonkamer (TV), keuken (oven, diepvriezer, afwasmachine, microgolf, broodrooster, koffiezetapparaat) met grote eetruimte, badkamer met douche, slaapkamer met 2 singles, slaapkamer met dubbelbed, slaapkamer met dubbelbed met bijhorende badkamer met douche, woonkamer met dubbel divanbed.

1ste verdieping: grote woonkamer met open haard, ruime keuken (oven, diepvriezer, afwasmachine) met grote tafel, slaapkamer met dubbelbed met bijhorende badkamer met Jacuzzi en 2 douches, slaapkamer met dubbelbed, badkamer met douche. Op de tweede verdieping staat bovendien een mooi terras ter beschikking.

In totaal dus 5 slaapkamers en 5 badkamers.

Laagseizoen: 2.000 , Middenseizoen: 2.550 €, Hoogseizoen: 3.200 .

Extra: €70 voor de poetsbeurt, €70 voor lakens en handdoeken. Er is een waarborg van 300 €. Verwarming volgens verbruik.

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage