Sanguineto

 

Op het einde van deze laan liggen de appartementen Sanguineto.  De rustieke appartementen zijn ontstaan na de restauratie van de oude stallingen.  Ze bevinden zich in een klein gehucht, Sanguineto genaamd, deel van Tuoro sul Trasimeno.  De plaats ontleent haar naam aan de bloedige (Latijn: sanguis = bloed) veldslag die de Romeinen met Hannibal geleverd hebben in 217 v. C.  De zone staat nu bekend om haar mooie landschap, waar nog op traditionele manier aan olijfteelt en wijnteelt wordt gedaan.  Hoewel de appartementen op een traditionele manier ingericht zijn, is alle modern comfort is er aanwezig.  Elk appartement beschikt over zijn eigen elektriciteits- en gasvoorziening en telefoon.

Ieder appartement beschikt over een groot balkon met veranda en een privé-tuin.  De tuintjes zijn van elkaar gescheiden door een haag, zodat privacy verzekerd is.  Je hebt een prachtig panorama op het Trasimeense meer. Er zijn 6 appartementen.

Het gemeenschappelijk zwembad is enkel voor onze gasten.

Het dorp Tuoro sul Trasimeno ligt op 2 km. : dokter, apotheek, banken, grootwarenhuis, restaurants, pizzeria, postkantoor.

 

Agritoerisme!!

Wat verderop ligt de boerderij van de sympathieke boer Aldo Marioli, waar op ecologisch verantwoorde wijze aan landbouw wordt gedaan.  Je kunt er zijn wijn, olijfolie... proeven en kopen.

De olijfolie is uitstekend en behoort tot de beste uit de streek.

Ook de witte en rode wijn is lekker en kost slechts 2,5 € per fles.


  Hoogseizoen Middenseizoen Laagseizoen
Annibale monocale 400 € 320 € 280 €
Type 1/2/Annibale bilocale 450 € 350 € 300 €
Type 3 700 € 600 € 450 €
Type 4 700 € 600 € 450 €
Poetsbeurt en lakens: €40

 

 

La Torre

Daarnaast bieden wij een oude toren aan, die in ver vervlogen tijden als uitkijkpost diende.  Op het einde van de 19e eeuw werd de Torre bewoond, vervolgens verlaten en verwaarloosd.  Een accurate restauratie en de aanpassingen aan de moderne levensstandaarden hebben er een kleine woning van gemaakt, voor 2 personen.  Een mooie tuin, met olijfbomen omgeeft de woning.Twee verdiepingen. De woning beschikt over airconditioning, waarvan het verbruik aangerekend wordt.

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage