Pupa house

Panorama en rust, dit zijn de twee eigenschappen van dit appartement op het gelijkvloers van een villa in de heuvels rond het Lago Trasimeno (San Feliciano). San Feliciano is een oud vissersdorp, gelegen aan het Lago Trasimeno, tegenover de Isola Polvese.

De eigenares bewoont (nu en dan) de eerste verdieping, ze is meestal in Perugia. In ieder geval respecteert ze de privacy van onze gasten. Zij maakt geen gebruik van het zwembad.

Haar deel van de woning ligt aan de voorzijde, terwijl onze gasten de andere kant van de woning betrekken, waar ook het zwembad is. Er is plaats om je wagen te parkeren.

De woning omvat: een ruim living (de Italianen spreken van een "taverna") met 2 divans en 2 tafels, drie slaapkamers (1 met dubbelbed en 1 met 2 singles een een met een single), een badkamer, een aparte keuken. Er is een aparte ruimte met een wasmachine. Een porticus zorgt ervoor dat je altijd buiten kan zitten, als het regent of als er felle zon is. Onder het niveau met het zwembad ligt een grote tuin, die volledig omheind is. Je kinderen zijn dus volledig veilig.

Eventueel kan een vijfde bed bijgeplaatst worden voor een kind. Vraag inlichtingen.

De villa ligt in een rustige, groene zone; toch bezit het appartement dat wij aan onze klanten aanbieden, alle modern comfort.  Je hebt een prachtig panorama op het Lago Trasimeno. Vooral de zonsondergang is een onvergetelijk spektakel.

Het dorp San Feliciano ligt op 1 km.: apotheek, winkels, strand, postkantoor, bank, restaurants. Er is ook gelegenheid om vespa's te huren.

Te Magione: grootwarenhuis en station.

Extra (lakens en handdoeken, electriciteit, gas, water, eindreiniging): 1e week €50, vanaf de tweede week €25. Als je bijvoorbeeld 2 weken huurt, betaal je €75. Hiermee is dan ook alles betaald!

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage