La Loggina

Deze woning voor 5 (+2) personen bevindt zich Tuoro sul Trasimeno, in een residentiële, rustige zone. Zij maakt deel uit van een tiental appartementen die vooral door vakantiegangers worden bezocht. Er is een groot gemeenschappelijk zwembad.

Het appartement heeft twee ingangen, één van de straatzijde en één die uitgeeft op de tuin. Daar zul je het meest tijd doorbrengen, omdat het zwemad nabij is. Daar bevindt zich ook de barbecue. Op dit terras is een tafel met stoelen.

In de living vind je een divan-bed voor 2 personen, een tv, een tafel met stoelen en een keukenhoek (koelkast met diepvriesvak, oven, elektrische oven).

Er zijn twee slaapkamers, één met dubbelbed, één met drie bedden, een stapelbed en een bed dat uitgeschoven wordt. Badkamer met douche.

Huisdieren toegelaten. Parking binnen de omheining. Supermarkt op wandelafstand. Alle vensters hebben horren. Mogelijkheid om fietsen te bekomen.

Het Lago Trasimeno en de autoweg liggen op 2 km. De cultuursteden van Umbrië liggen dichtbij: Perugia 25 km., Assisi 40 km, Gubbio 50 km. Tuoro sul Trasimeno ligt op de grens tussen Umbrië en Toscane: in minder dan een halfuur sta je in Siena, Firenze bereik je in één uur.

 

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage