Il Rifugio

Panorama en rust, dit zijn de twee eigenschappen van deze schitterende villa, die wij nochtans aan een betaalbare prijs aanbieden.

Il rifugio is een karakteristieke villa in natuursteen, volledig gerestaureerd en met smaak heringericht door de eigenares in 2004.

De villa bevindt zich in een bos van eiken, 500 m. boven zeespiegel. Je hebt een panoramisch zicht op het Lago Trasimeno. Het domein waarin il rifugio ligt is verschillende hectaren groot. Het domein heeft 2 ingangen.

Lager gelegen, op 70 m., ligt een dependance. De villa en de dependance bieden plaats voor 10+2 personen (8 en 2+2). Er is een rond zwembad. Dit zwembad staat exclusief ter beschikking van onze gasten.

Indeling van de villa:

Tuoro sul Trasimeno bevindt zich op 5 km: apotheek, dokter, post, station, winkels, grootwarenhuizen, restaurants en pizzeria's.

Je bevindt je op enkele km. van het station van Terontola, waar je de trein kunt nemen naar Firenze en Rome.

Extra (lakens en handdoeken, electriciteit, gas, water, eindreiniging): 1e week €50, vanaf de tweede week €25. Als je bijvoorbeeld 2 weken huurt, betaal je €75. Hiermee is dan ook alles betaald!

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage