Il Piratello

Il Piratello Vernazzano

Il Piratello is een oude boerderij in natuursteen. De eigenaar heeft er bij de restauratie voor gezorgd dat de de stijl en de kleuren van de oorspronkelijke Toscaans-Umbrische stijl bewaard bleven.

De woning bevindt zich op de grens van Umbrië met Toscane, in de nabijheid van het Lago Trasimeno, nl. in Vernazzano. Vernazzano is een klein gehucht tussen Tuoro sul Trasimeno en Passignano en bestaat in feite maar uit één straat. Aan het einde van die straat ligt Il Piratello. Het gehucht ligt op loopafstand. Er is een bar, waar je ook vers brood kunt kopen op bestelling.

Voor grotere inkopen ga je naar Tuoro sul Trasimeno dat op 2 km. ligt. Il Piratello kan gebruikt worden als uitgangspunt van wandelingen. Voor hen die Toscane en Umbrië willen bezoeken is Il Piratello ideaal want Tuoro sul Trasimeno ligt op de grens van beide gebieden. De superstrada ligt op 2 km.

De woning is opgedeeld in zes appartementen met privé-ingang. Bij de inrichting van de appartementen heeft men ernaar gestreefd een synthese te maken tussen de traditie van de woningen van weleer en het comfort dat iedere moderne vakantieganger verwacht. De houten balken van het plafond en de bevloering in het befaamde cotto wijzen terug naar de rustieke oorsprong van de woning.

Pool

Het zwembad (6x12) is omringd door eeuwenoude olijfbomen. Je kunt er relaxen in de comfortabele ligstoelen. Nabij het zwembad is er een pergola waar je in de schaduw kunt zitten.

De auto's kunnen naast de boerderij geparkeerd worden. Er is een wasmachine voor algemeen gebruik. Er is centrale verwarming.

In juli en augustus wordt een lunch of avondmaal georganiseerd.

In het laag- en middenseizoen gelden de volgende promoties: 3 weken, je betaalt er 2; 4 weken, je betaalt er 3; 5 weken, je betaalt er 3,52; 6 weken, je betaalt er 4.

In ieder appartement kun je kiezen tussen een dubbelbed en twee singles. Laat ons wat je keuze is.

Er is WIFI (inbegrepen). Huisdieren zijn toegelaten, maar er is een extra van € 70,00.


Il Focolare (6+2)

Eerste verdieping (via buitentrap): loggia, grote keuken met haardvuur, living met divanbed voor 2, 2 slaapkamers, badkamer.

Tweede verdieping: slaapkamer zonder deur en badkamer.

Beide verdiepingen hebben een panoramisch zicht. Totale oppervlakte 110 m².

 


Il Belvedere (4+2)

Dit appartement ligt op de tweede verdieping. Het heeft een living met kookhoek, twee slaapkamers, een badkamer. Er is een mooi panorama op het meer. Je raakt er via een stenen buitentrap en houten binnentrap aan de achterzijde, totale oppervlakte 75 m². Je kunt buiten zitten aan de buitentrap.

 


La Scaletta (4+1)

Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping, die bereikt via een buitentrap. Het heeft een living met haardvuur en keukenhoek, twee slaapkamers en badkamer. Een extra bed voor één persoon is mogelijk. Totale oppervlakte 65 m².

 


Il Portico (4+1)

Dit appartement bevindt zich op het gelijkvloers. Het heeft een living met keukenhoek, twee slaapkamers en badkamer. Een extra bed voor één persoon is mogelijk. Totale oppervlakte 70 m².

 


La grotticella

Dit appartement bevindt zich op het gelijkvloers (seminterrato). Het heeft een keuken, een living met divanbed, twee slaapkamers en badkamer. Een extra bed voor één persoon is mogelijk. Totale oppervlakte 72 m².

 


La Capannina (4+1)

Dit appartement bevindt zich op het gelijkvloers (seminterrato). Het heeft een keuken, een living met divanbed, twee slaapkamers en badkamer. Een extra bed voor één persoon is mogelijk. Totale oppervlakte 72 m².

Dit appartement bevindt zich op het gelijkvloers. Het heeft een living met keukenhoek, twee slaapkamers met 2 singles en badkamer. Een extra bed voor één persoon is mogelijk. Totale oppervlakte 72 m².


 

Extra

 

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage