Il Paradiso

Deze woning voor 6 personen bevindt zich in Castellonchio, een borgo (gehucht) van Tuoro sul Trasimeno. De borgo bestaat uit slechts een vijftal woningen. Er heerst absolute rust. Ver van het verkeer, heb je een adembenemend uitzicht op het Lago Trasimeno. Het meer zelf ligt op 1,5 km. De woning is omgeven door het typische Umbrische groen. Inkopen kun je doen in de A&O, die op minder dan een 1 km. ligt.

Er is een klein zwembad (4x2). Naast het zwembad staan ligzetels en een tafel met stoelen, zodat je de grootste tijd van de tijd hier zal doorbrengen. Er is altijd schaduw.

Om de woning zelf te betreden, moet je een tiental trappen stijgen. Dan kom je in de living. Als je rechts gaat (vier trappen), kom je in de ruime keuken (koelkast, afwasmachine). Vanuit de keuken kom je via een houten trap in een slaapkamer met twee singles. Deze slaapkamer heeft een privé-badkamer met douche. Er is een deur die vanuit de slaapkamer naar buiten leidt, op de begane grond. De woning heeft dus twee ingangen.

Terug naar de living. Als je links enkele trappen afdaalt, kom je eerst in een slaapkamer met dubbelbed. Deze heeft ook een mooi terras, van waaruit je een zicht hebt op het meer. Er kan een extra-bed bijgeplaatst worden. Er is ook een tweede kamer met twee singles bed. Hier is ook een badkamer met douche. In totaal dus drie slaapkamers en twee badkamers.

Er is een bergruimte met een wasmachine.

Lakens, poetsbeurt, elektriciteit: €35.

De woning is ideaal voor mensen die een verblijf te midden van de natuur willen combineren met uitstappen naar de historische plaatsen in Umbrië en Toscane. Tuoro ligt immers op de grens met Toscane.

 

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage