Fortebraccio

Te Lisciano Niccone, op 5 km van Tuoro sul Trasimeno, ligt een rustige en residentiële zone met een prachtig panoramisch uitzicht over het Lago Trasimeno. Daar bevindt zich Fortebraccio. De woning is ideaal als uitvalsbasis voor een bezoek aan de kleine dorpen van Umbrië en Toscane, maar je kunt er ook mooie wandelingen maken in de natuur en in de koelte van de Umbrische bossen. Het appartement heeft een prachtig uitzicht op het meer.

Het appartement ligt op de eerste verdieping van een recent gebouwd huis in hout. Het domein is omheind met een elektrische poort.

Het appartement heeft een aparte ingang en bestaat uit een ruime woonkamer met open haard, een ruime keuken in massief hout, twee slaapkamers met dubbelbed, twee badkamers, een met jacuzzi en een met douche.

In de woonkamer is een houten wenteltrap, die naar een mezzanine leidt: hier is een kleine salon, een bibliotheek en een studio, een kamer met een "twijfelaar", een bed voor 1,5 personen, ideaal voor 2 kinderen.

Er is een terras, waar je kunt buiten eten en genieten van het mooie panorama.

De tuin staat ter beschikking van onze gasten. Er is een barbecue.

Bar en restaurant met typische ongeveer 1km.

De eigenaars zijn vriendelijke mensen, die bereid zijn om de gasten op te halen aan het station of in de vlieghaven. Op aanvraag bereiden zij maaltijden. Ze respecteren echter ook de privacy van onze klanten.

Op 5 km: Tuoro sul Trasimeno met bank, postkantoor, apotheek, supermarkt, slager, krantenwinkel en winkels.

Meer met strand op 6 km.

Poetsbeurt: €50 , waarborg €250.

Tuoro sul Trasimeno ligt in Umbrië, maar op de grens met Toscane. Siena: 30', Firenze 75', Perugia 20', Assisi 30'.

 Hoogseizoen: 27/03-03/04/2010 (Pasen) en 26/06-28/08/2010 (zomer) en 19/12/2009-02/01/2010 (Kerstmis en Nieuwjaar)

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage