Flaminio

In een kleine borgo (gehucht), deel van Tuoro sul Trasimeno, Sanguineto genaamd ligt een grote plattelandswoning, die ook door de eigenaars wordt bewoond. Het gehucht is bekend bij de historici omdat op die plaats de Romeinse troepen door de Carthaagse veldheer Hannibal werden verslagen in -217 (sanguis = bloed).

De drie appartementen, elk met hun eigen ingang, zijn op een eenvoudige manier ingericht. Alle gasten kunnen gebruiken maken van het privé-zwembad (6x12m), gelegen op 30-40 meter onder de woning. Het zwembad is omgeven door een omheining waarvan de gasten de sleutel krijgen. Het zwembad opent op 9.00 uur: daarvóór reinigen de eigenaars het zwembad.

Vanuit het zwembad heb je een mooi panorama op het Lago Trasimeno. Bij aankomst krijgen de gasten een fles wijn en een fles olijfolie, beide van eigen productie.

Tuoro ligt op 3 km.: winkels, markt op vrijdag, post, bar. Strand en station op 4 km.

(Kleine) honden zijn toegelaten.

In elk appartement vind je: keuken met gas, elektrische oven, warm water, koelkast, tv. Er is een gemeenschappelijke wasmachine voor appartement 2 en 3, een privé-wasmachine voor appartement 1.


Appartement 1 (4)

Het appartement heeft een privé-ingang en bevindt zich aan de achterkant van de woning, op de eerste verdieping, op twee niveaus. Het bestaat uit een living met divan en tv, keukenhoek met tafel en stoelen, badkamer met douche en wasmachine. Er zijn twee slaapkamers op de tweede verdieping, één met een dubbelbed, één met 2 singles. Er is een privé-terras van 15 m2 met tafels, stoelen, parasol en tuinmeubelen. Er is plaats om je auto te plaatsen. Er is airconditioning.


Appartement 2 (2)

Het appartement is het meest typische, want de eigenaar is bij de restaurering erin geslaagd om het plafond in balken en Toscaanse cotto te behouden. Het appartement heeft een privé-ingang en bevindt zich op het gelijkvloers, op één niveau. Het bestaat uit een living met divan en tv, keukenhoek met tafel en stoelen, badkamer met douche. Er is één slaapkamer met een dubbelbed. In de tuin, op 5 m. van de woning, staan voor dit appartement ter beschikking: tafels, stoelen, parasol en tuinmeubelen. Je hebt er een schitterend zicht op het meer. Er is plaats om je auto te plaatsen.


Appartement 3 (2)

Het appartement heeft een privé-ingang en bevindt zich op het gelijkvloers, op één niveau. Het bestaat uit een living met tv, keukenhoek met tafel en stoelen, badkamer met douche. Er is één slaapkamer met een dubbelbed. In de tuin, op 5 m. van de woning, staan voor dit appartement ter beschikking: tafels, stoelen, parasol en tuinmeubelen. Je hebt er een schitterend zicht op het meer. Er is plaats om je auto te plaatsen.


 

 

Extra:

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage