Casa di Celestino


Dit sympathieke, eenvoudige huisje werd op het einde van de 19e eeuw gebouwd en ligt op loopafstand van het dorp Tuoro sul Trasimeno. Aangezien het aan de rand van het dorp ligt, is het rustig gelegen.

Het is ideaal voor mensen die de kunststeden van Toscane en Umbrië willen bezoeken. Om maar enkele voorbeelden te geven: Firenze ligt op 120 km, Assisi op 40 km, Perugia op 30 km, Siena op 80 km enz.

In feite zijn er twee appartementen.


Eerste verdieping

De eerste verdieping heeft twee ingangen. Er zijn drie ruimtes, die door een boog van elkaar gescheiden zijn: de eetkamer en de living en nog een derde ruimte (salon). Er is een kleine keuken, maar de koelkast staat in de eetruimte. De living heeft een slaapbank voor 2 personen. De meubelen zijn eenvoudig.

Er zijn 2 slaapkamers met dubbelbed. Eén van de slaapkamers geeft uit op een terras van 20 m3, met uitzicht op het Lago Trasimeno en op het dorp Tuoro sul Trasimeno.

Er zijn twee badkamers met douche.

 

 


Monolocale

De monolocale (studio) op het gelijkvloers heeft een dubbelbed, keuken, living, badkamer met douche. Hier kunnen 2 personen logeren.

 


Een grote tuin (totale oppervlakte van het domein, olijfbomen incluis: 1.000 m3) staat er beschikking van onze gasten. Er is een barbecue.

In het dorp Tuoro sul Trasimeno : dokter, apotheek, banken, grootwarenhuis, restaurants, pizzeria, postkantoor.

   
  Hoogseizoen
  Middenseizoen
  Laagseizoen

  Casa di Celestino 1e verdieping (4+2)

  500 €
  400 €
  300 €
  Casa di Celestino monolocale (2)
  300 €
  250 €
  200 €
  heel de woning
  700 €
  600 €
  500 €

Extra (lakens en handdoeken, electriciteit, gas, water, eindreiniging): 1e week €50, vanaf de tweede week €25. Als je bijvoorbeeld 2 weken huurt, betaal je €75. Hiermee is dan ook alles betaald!

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage