Casa del piano


La Casa del piano is een eenvoudige woning in de woonzone van Tuoro sul Trasimeno. Het strand ligt op 1,5 km, het station op 1 km. Het historische centrum van Tuoro sul Trasimeno ligt op 1 km. Beide zijn te voet bereikbaar. Een kleine supermercato ligt op op 300 m. De zone waarin de woning ligt is rustig: er wonen vooral mensen die zich bezighouden met hun moestuin en hun kippenhok.

Wij bieden de woning aan aan een budgetprijs.

Casa del Piano is een villettina (kleine villa) uit de jaren 70. Er is maar één verdieping. Het huis beschikt over: ingang, keuken (met elektrische oven), een living met tv-hoek en divan, twee ruime slaapkamers voor 2, een badkamer (met wasmachine) en een ruime privé-tuin met bloemen, fruitbomen en olijfbomen. De tuin kijkt uit naar het zuiden. Er zijn tuinmeubelen, een parasol, een put en een moestuin, die ter beschikking staat van onze gasten: een ideale plek om zich te ontspannen.

In het noorden zijn twee plaatsen voor een auto. De woning is voor 4 personen, maar op aanvraag wordt een divan-bed bijgezet voor één persoon, zonder extra kosten.

De woning is niet luxueus, maar gemakkelijk en ruim. Er is een barbecue. Er zijn fietsen, die je gratis kunt gebruiken. De woning ligt op enkele honderden meter van de "pista ciclabile", de fietsroute die zich rond het lago Trasimeno bevindt.

De woning ligt op wandelafstand van het kleine station van Tuoro sul Trasimeno. Desgewenst komen de eigenaars je ophalen. Een verblijf in deze woning is dus ideaal voor mensen die met de trein of per vliegtuig en trein jomen.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Poetsbeurt: €25. Lakens en handdoeken en inbegrepen.

 

 

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage