Casa Maciarone

Op wandelafstand van het centrum van Tuoro sul Trasimeno, ligt deze alleenstaande woning, verborgen in een oase van rust. Geen buren, geen vis-à-vis, niemand komt je storen. Het strand van het Trasimeense meer ligt op zo'n 500 m. Voor hen die graag fietsen: de pista ciclabile ligt op 100 meter. De pista ciclabile is de fiets- en wandelroute rond het Trasimeense meer. De eigenaar stelt gratis fietsen ter beschikking.

Je zult de meeste tijd in de verzorgde tuin doorbrengen, temidden van de olijfbomen en de geurige kruiden, die in overvloed aanwezig zijn (salie, rozemarijn enz.). Als je kinderen graag een balletje trappen, kan het in de aanpalende weide, die dezelfde eigenaar heeft.

De tuin is volledig omheind. Huisdieren zijn welkom.

Als je de woning centraal betreedt, leidt een trap je naar boven, waar de twee slaapkamers zijn (één met dubbelbed en één met twee singles) en de badkamer met douche. Er is ook een salon met een haardvuur.

Aan de linkerkant bevindt zich een overdekt terras. Als je de woning langs links betreedt kom je in de keuken, vervolgens in de living. Als je langs de trap naar de rechterkant van de woning gaat, kom je in een ruimte met slaapbank voor twee. De woning kan dus 6 personen ontvangen.

Poetsbeurt: €25.

Tuoro sul Trasimeno ligt in Umbrië, maar op de grens met Toscane. Siena: 30', Firenze 75', Perugia 20', Assisi 30'.

Tuoro ligt op 1 km.: winkels, markt op vrijdag, post, bar. Strand en station op 500 m.

Honden zijn toegelaten. Lakens en handdoeken zijn extra.


 

 

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage