Casa Emilia

Rust en privacy: dit zijn de twee kenmerken van de twee appartementen van Casa Emilia. Hoewel het gaat om twee appartementen in één woning, toch is je privacy gegarandeerd, want één appartement bevindt zich aan de voorzijde en het ander aan de achterzijde, op een hoger niveau. De twee appartementen hebben een eigen ingang. Enkel het zwembad (12*7*2m., met trappen, dus ook voor kinderen geschikt) is gemeenschappelijk. Beide appartementen beschikken over een terras, zodat je altijd buiten kunt zitten.

De woning bevindt zich in het gehucht "La Nuvola", dat deel uitmaakt van Tuoro sul Trasimeno, temidden van oude olijfbomen en de typische mediterrane begroeiing, de zgn. macchia mediterranea. Het zwembad staat exclusief ter beschikking van onze gasten. Het meubilair is eenvoudig, maar het panorama zul je nooit meer vergeten. (Kleine) huisdieren zijn welkom.

Het dorp Tuoro sul Trasimeno ligt op 2 km. : dokter, apotheek, banken, grootwarenhuis, restaurants, pizzeria, postkantoor.

De waarborg bedraagt € 150.


Il Ghiro (eerste verdieping) (74 m2)

Dit appartement bevindt zich aan de achterzijde. Het bestaat uit: een salon met haardvuur, twee slaapkamers met 2 singles, een badkamer, een keuken, ruim terras, een privé-tuin, parkeerplaats. Twee extra bedden is mogelijk, zodat de woning plaats biedt aan 6 personen.


L'Istrice (gelijkvloers) (96 m2)

Dit appartement bevindt zich aan de voorzijde. Het bestaat uit: een salon met haardvuur, twee slaapkamers met 2 singles, een badkamer, een keuken, ruim terras, een privé-tuin, parkeerplaats. Twee extra bedden is mogelijk, zodat de woning plaats biedt aan 6 personen.

 

Monolocale (22 m2)

Als uitbreiding is ook een monolocale ter beschikking met living, dubbelbed en badkamer. Deze monolocale (wij zouden zeggen: studio) kost € 350, alle seizoenen.


Extra (lakens en handdoeken, electriciteit, gas, water, eindreiniging): 1e week €50, vanaf de tweede week €25. Als je bijvoorbeeld 2 weken huurt, betaal je €75. Hiermee is dan ook alles betaald!

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage