Buca dei tassi

Deze woning in natuursteen te Lisciano Niccone, met WiFi, nabij van Tuoro sul Trasimeno, werd door de eigenaar gerestaureerd, met eerbied voor de locale Umbrische architectuur. Lisciano Niccone bevindt zich op de grens met Toscane. In het verleden leefde de familie op de eerste verdieping en werd het gelijkvloers als stal gebruikt. Nu is Buca dei tassi een woning voor een groep mensen (maximaal 16 personen) die op zoek zijn naar rust te midden van de Umbrische natuur.

De woning werd in drie wooneenheden opgesplitst, ideaal dus voor drie families. Elke familie heeft zijn eigen privacy en eigen ruimte om buiten te zitten, vooraan, aan de zijkant en achteraan. Toch is er ook de mogelijkheid om samen te zitten. De woning wordt enkel als één geheel verhuurd. De individuele appartementen worden niet verhuurd.

Elk appartement heeft dus ook zijn eigen keuken, maar als de gasten dit willen, kunnen ze samen koken in het grootste appartement.

Er is een "orto" waar je groenten en kruiden kunt nemen. In de tuin vind je de typische Umbrische kruiden als lavendel en rozemarijn.

De totale oppervlakte van het domein is 6.000 m2. Het domein is omgeven door kastanjebomen.

Ook aan de kleinsten is gedacht. Er is een speciale ruimte waar zij allerlei spelletjes kunnen spelen, zoals pingpong en tafelvoetbal.

Er is een groot zwembad met badmeubelen. Er zijn moutain bikes. Er is WiFi. Huisdieren niet toegelaten.

Michelangelo

Dit is het ruimste appartement (heel het gelijkvloers). Grote living met keuken (vaatwas, nieuwe oven). Grote dubbele slaapkamer. Tweede slaapkamer met drie singles en badkamers. Er is ook een extra badkamer, toegankelijk voor gehandicapten, toegankelijk voor de drie appartementen. Buiten bevindt zich een oven, waar je pizza's kunt klaarmaken of die je als BBQ kunt gebruiken (gratis hout). Grote overdekte pergola.

Sole

Op de eerste verdieping. Aparte ingang. Living met haard, kleine keuken. Terras met tafel en stoelen. Grote dubbele kamer, tweede kamer met twee singles. Badkamer met douche.

Belvedere

Op de eerste verdieping. Aparte ingang. Living met haard, kleine keuken. Terras met tafel en stoelen. Grote dubbele kamer, tweede kamer met twee singles. Badkamer met douche.

Sole en Belvedere kunnen verbonden worden, aangezien ze een gemeenschappelijke deur hebben.

 

 

Voor informatie en reservatie, neem met mij contact op per e-mail e-mail.

blue_larrow.gif (9818 bytes) Terug naar de Homepage